Ayuryoga

When the founders of Ayuryoga came across an old chapel near Gent, they knew they had found the perfect spot for their wellness center.

They wished to create an exceptional environment, reflecting the yogic and ayurvedic philosophies. Both of these put an emphasis on leading a balanced life, in harmony with nature.

We applied that philosophy throughout every space and in every detail, from materiality to lighting.

The conversion of an old chapel into a yoga room
The shape of the bar is reminiscent of the chapel window shapes
Natural argile paint gives a warm and welcoming feeling
The original bricks of the building were unveiled and preserved
Ceramics were selected to match the natural materials of the building
The old chapel nave now serves as yoga room
Metal, bricks and clear lines evoke the conversion philosophy
Honoring the building heritage while giving it the modern approach it needs
Map of Ayuryoga ground floor

Engaging in close collaboration with the Ayuryoga team, we created a uniquely immersive and soothing experience infused throughout all spaces, from the restaurant bar and the hotel rooms to the relaxation pool for the perfect spa experience.

Minimal feel for the spa
Calm and serenity are induced by the materiality of the spa
Colours and textures offer a sense of calm and serenity at the Ayuryoga spa

Ayuryoga wellness center offers an exclusive yoga room inside the chapel nave, a vegetarian restaurant, a spa center with a relaxing pool, sauna & hammam and five unique hotel rooms, inspired by the five ayurvedic seasons. 

Client

Ayuryoga

Work

Design
Furniture
Graphics
Interior
Kitchen

Project

Fitness Center
Hotels

Project team

Alexandra Pustianu
Madalina Anghelescu
Nina Korkach
Nguyen-Bao Thai Ngoc
Marc Martinez

Partners

Pictures by Thibault De Schepper

up