Het Onyx-Gebouw

Voor het Onyx-gebouw, gelegen in het hart van Immogra’s Park 7 project, ontwierp ncbham de welkomstruimte, het atrium en bedacht het de eetervaring, de achterkant en de voorkant van het huis.

We nodigden de natuur uit in het gebouw met monumentale maar delicate, hangende elementen om het indrukwekkende atrium een menselijke schaal te geven.

Gigantische lichtgevende bladeren komen poëtisch het gebouw binnen dankzij de opening naar de hemel van het atrium, waardoor een gezellige en serene sfeer ontstaat.

De realisaties aan de muren, de tapijten en het op maat gemaakte meubilair roepen een plantaardige en organische wereld op.

Materiality

Sensualiteit speelt een belangrijke rol in dit project: dikke tapijten op maat verbinden de verschillende ruimtes, een subtiel evenwicht van rechte hoeken en rondingen gecombineerd met natuurlijke materialen bieden enige rust en akoestische en transparante gordijnen in de nissen creëren verschillende niveaus van intimiteit.

HET ONTWERPTEAM BEWERKTE EVENEENS DIT IMPOSANTE VOLUME DOOR VERSCHILLENDE VERANKERINGSPUNTEN AAN TE BIEDEN: ALKOVEN, HOGE TAFELS, COMFORTABELE ZETELTJES ENZ.
HET CENTRALE PODIUM WAAR VAN ALLES MOGELIJK IS: WERKTAFELS MET UITZICHT OP DE VEGETATIE, ZITBANKEN EN EEN ARENA VOOR INFORMELE VERGADERINGEN EN GROEPSPRESENTATIES.

De passage tussen de buitenkant van het gebouw en het atrium wordt gevormd door een lagere ontvangstruimte met donkerdere en warmere kleuren, waardoor een gevoel van comfort en intimiteit wordt gecreëerd. De receptiebalie gaat over in een bar, waar gebruikers de hele dag door kunnen genieten van hun favoriete koffie en gezonde, lokale gerechten.

DANK AAN DE IMMOGRA-TEAMS VOOR HUN VERTROUWEN EN DE NAADLOZE SAMENWERKING. WE KIJKEN ER NAAR UIT OM DE FOTO’S TE DELEN ZODRA HET PROJECT KLAAR IS!

Client

Immogra

Work

Design
Meubilair
Interieur en decoratie
Eetervaringen
Voedingsconcepten
Keukenontwerp
Operations
Technische oplossingen
Strategie
Audit
Werkplek

Project

Restaurants
Werkplekken

Project team

Alexandra Pustianu
Nina Korkach
Privé: Clara Reviu
Marc Martinez
Ola Sadownik
Nguyen-Bao Thai Ngoc
Nicolas Ntalakidis

up