
UCB – HET DUURZAME RESTAURANT
UCB – HET DUURZAME RESTAURANT
Voor UCB heeft ncbham een restaurant ontworpen met duurzaamheid als leidend principe. De ruimte, die het BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) label draagt, omvat de keukens, een koffiehoek en een zelfbedieningsrestaurant.
Speciaal ontworpen om het comfort van de gebruikers te waarborgen, geeft het hun de gelegenheid om alleen onderweg te eten, kleine teams te ontmoeten of van maaltijden te genieten en zich in grote groepen samen te komen.
De keuken wordt in real-time gecontroleerd op energieverbruik, waardoor er mogelijkheden zijn voor economische en milieuvriendelijke optimalisatie van hulpbronnen. Dankzij de installatie van een Eco Crobe-machine is er een 90% daling van het organisch afval gerealiseerd, dat vervolgens wordt omgezet in compost en wordt gebruikt in de groene zones van het hele terrein. Bovendien is het het eerste plasticvrije restaurant in de biofarmaceutische groep. Hartelijk dank, UCB, voor deze geweldige samenwerking op weg naar meer duurzaamheid!
























Project team
Alexandra Pustianu
Huy Nguyen
Wil Nguyen
Nicolas Ntalakidis
Partners
Pictures by Save As