INTERNATIONAAL HOOFDKANTOOR VAN AB INBEV

“Wij zijn AB InBev. We zetten ons in voor groei die leidt tot een beter leven voor meer mensen op meer plaatsen. Door merken en ervaringen die mensen samenbrengen. Door onze toewijding om het beste bier te brouwen met de beste ingrediënten. En door onze inzet om boeren, winkeliers, ondernemers en gemeenschappen te helpen groeien”.  

AB InBev schreef een wedstrijd uit om de cateraar en interieurarchitect te kiezen voor de nieuwe grab & go-cafetaria in het Leuvense hoofdkantoor. ncbham werd gekozen om de ontwerp- en bouwopdracht uit te voeren.

Ons ontwerp integreert een op hars gebaseerde bar waarin honderden bierflesjes zijn verwerkt en een vlaggensysteem met kleurverloop dat de talrijke door InBev over de hele wereld geproduceerde bierkleuren symboliseert. Op maat gemaakte meubels benadrukken de specifieke vorm van het gebouw.

We stemden ook de identiteit van de ruimte af op de waarden van AB InBev om van het restaurant het hart van het gebouw te maken, waar mensen elkaar ontmoeten, ervaringen delen en samenwerken.

Kijk ook eens naar een van onze andere projecten: Popeï – het groene wijkcafé!

Client

AB Inbev

Work

Visuele identiteit
Design
Meubilair
Interieur en decoratie
Keukenontwerp
Audit
Werkplek

Project

Keukens en zelfbediening
Restaurants

Project team

Mauro Brigham
Madalina Anghelescu

up