Willis Tower Watson

ACTIVEREN VAN DE KERN EN VOLDOEN AAN DE OP ACTIVITEITEN GEBASEERDE BRIEFING VAN ONZE KLANT

Toen we werden gevraagd om het nieuwe kantoor in Brussel te ontwerpen voor het wereldwijde advies-, makelaars- en oplossingenbedrijf Willis Towers Watson werd ons gevraagd een omgeving te creëren die activiteitsgericht werken ondersteunt, hun klanten verwelkomt en de interactie en samenwerking tussen werknemers bevordert.

Wij besloten ons te concentreren op het activeren van de kern van het gebouw. Formele en informele ontmoetingsruimtes, individuele focusbubbels en verfrissingsstations werden rond de centrale zone gesitueerd om de algemene toegankelijkheid ervan te vergroten.

Door gebruik te maken van de organische lijnen hebben we het verkeer van werknemers in de ruimte bevorderd en moduleerden we de overgang tussen de grotere open ruimtes en de meer intieme kleinere ruimtes.

Op maat ontworpen meubilair zorgt voor een individuele sfeer, terwijl het gebruik van warme structuurmaterialen en decoratieve verlichting het hele kantoor een gezellige toon geeft.

De afzonderlijke vergaderzalen zijn vernoemd naar Belgische steden en zijn elk voorzien van een verlicht houten paneel dat een iconisch element uitbeeldt dat eigen is aan de stad.

DE KLANTENRUIMTE OMVAT EEN OP MAAT GEMAAKTE, GEBOGEN RECEPTIEBALIE, GEKLEURDE VOEG- EN 3D-TEGELS EN MEERDERE RECHTHOEKIGE LAMPEN DIE ALLE BEZOEKERS OP SUBTIELE WIJZE VERWELKOMEN IN HET GEBOUW.

 

.

MAAK KENNIS MET

Client

Willis Tower Watson

Work

Signalisatie
Design
Meubilair
Graphics
Interieur en decoratie
Werkplek

Project

Werkplekken

Project team

Magdalena Zogorska
Marc Martinez
Silvia Preto

Partners

Pictures by Thibault De Schepper
Tetris

up