Willis Tower Watson

Activating the core and meeting our client's activity-based briefing

When asked to design the new Brussels office for global advisory, broking and solutions company Willis Towers Watson, our brief was to create an environment that supported activity-based working, welcomed their clients and that fostered employee interaction and collaboration.


We decided to place our focus on activating the building core. Formal and informal meeting areas, individual focus bubbles and refreshment stations were situated around the central zone to increase their overall accessibility.

By using organic lines, we helped encourage the flow of employee movement in the space, modulating the transition between the bigger open spaces and the more intimate smaller ones.

Custom designed furniture provides an individual feel, while the use of warm textured materials and decorative lighting gives the whole office a cosy tone.

Enclosed meeting rooms are named after Belgium cities, and each feature a backlit wooden cutout panel that depicts an iconic feature connected to their named city.

The client area includes a bespoke, curved reception desk, coloured joint and 3D tiles and multiple rectangle lights subtly welcoming all visitors into the office.

.

Meet the team

Client

Willis Tower Watson

Work

Signage
Design
Furniture
Graphics
Interior
Workplace

Project

Workspaces

Project team

Magdalena Zogorska
Marc Martinez
Silvia Preto

up