NCBHAM JUST DID IT!

words-circle-curves

WE JUST DID IT!

Een van de wereldleiders in sportschoeisel, renoveerde zijn bestaande kantoren in Laakdal en hun Europees logistiek centrum. De rode draad doorheen het project was het welbevinden van de werknemers. Het sterke geloof van het bedrijf in collectieve genialiteit heeft geleid tot de creatie van een omgeving die interactie uitlokt op elk niveau.

NCBHAM sloot perfect aan bij deze waarden en werd geselecteerd om een restaurant te ontwerpen “dat de chemie en samenwerking bevordert” voor de 4000 personeelsleden. We tekenden het hoofdontwerp, inclusief de eetruimtes, informele lounges, vrije doorloopruimte en de achterkant van het huis.

Het gebouw is 24 uur per dag toegankelijk. Men kan kiezen uit verschillende omgevingen en sferen binnen dezelfde ruimte, meerdere zittypologieën bieden een verscheidenheid aan eat & meet ervaringen voor het personeel.

Een lunch met collega’s, een teamvergadering aan de groepstafels of een rustig moment in een van de focusplekken, alles is mogelijk bij Bill’s.

Dit opwindende project belichaamt het concept van het Nieuwe werken dat door het interne team van de klant is ontworpen en feilloos in de werkruimtes is geïmplementeerd.

ncbham just did it!

Interesse voor een ander cool sport gerelateerd project? Kijk eens naar Barfits!

Work

Design
Meubilair
Interieur en decoratie
Eetervaringen
Keukenontwerp
Operations
Technische oplossingen

Project

Keukens en zelfbediening

Project team

Mauro Brigham
Nicolas Ntalakidis

Partners

Downstream
Pictures by Jelle Vans

up