CONNECT THE DOTS

words-circle-curves

DESIGNTENTOONSTELLING

In 2016 werd het prachtige Hotel Winssinger van Victor Horta de thuisbasis van ons multidisciplinaire creatieve bureau en ons kosmopolitische team van interieurontwerpers, architecten, grafisch ontwerpers, 3D-kunstenaars en voedingsconsulenten.⠀⠀

Voor Design September 2020 stelden wij bij wijze van uitzondering onze kantoren open voor het publiek met een tentoonstelling waarin de historische Art Nouveau-architectuur in dialoog werd gebracht met onze benadering van hedendaagse interieurs. Zorgvuldig vervaardigd lichtontwerp, meubilair, fotografie en muziek resoneerden in een unieke meeslepende ervaring.

 

 

In de grote zaal wat in normale omstandigheden onze belangrijkste werkruimte is, werden zes van onze meest recente projecten voorgesteld, die symbool staan voor onze multidisciplinaire aanpak van interieurs en die een nieuw licht werpen op het spectaculaire gebouw van Horta.

Hotel Winssinger then & now

De verrière-ruimte herbergde archiefbeelden van het gebouw: Victor Horta was 33 jaar toen hij dit herenhuis ontwierp, aangepast aan de noden van de zieke vrouw van Camille Winssinger. Meer dan een eeuw later heeft het hotel Winssinger nog niets van zijn glans verloren, maar de beoogde rust van de ruimte heeft plaatsgemaakt voor bruisende vergaderingen, twijfelachtige playlists en afterwork drinks in de tuin. 

De mezzanine maakt indruk met zijn unieke glas-in-loodramen, daarna komt "het rariteitenkabinet", waar alle projecten tot stand komen.

Deze bibliotheek helpt ons het beste materiaal voor onze projecten te vinden, de emotionele of zintuiglijke waarde van elk van hen te voelen en nieuwe toepassingen te vinden voor bestaande materialen. Ontdek de materiaalkaarten van de specifieke projecten en creëer uw eigen project.

DE NCBHAM-TOREN

De ncbham-toren toont een andere manier om naar ons werk te kijken, dicht bij waar ons team voor staat: een vrolijke botsing van kleurrijke geesten, de onverwachte ontmoeting van meerdere visuele talen en onderscheidende ruimtelijke benaderingen, waardoor voor elk project een ander resultaat ontstaat.

"We zijn interieurontwerpers, architecten, strategen, voedingsadviseurs, grafisch ontwerpers, 3D-kunstenaars, productontwerpers en werkplekadviseurs. We zijn afkomstig uit verschillende gemeenschappen, regio's en landen.

Onze buitengewone diversiteit maakt ons creatieve proces uniek. Samen vinden we plezier in het bevragen van gewoontes en materialen en denken we buiten het traditionele kader. Ons kantoor specialiseert zich in het niet specialiseren op zich. We streven naar specialisatie door elke formele handtekening te vermijden.

En na het werk is feesten is onze universele taal!"

Work

Branding
Naamgeving
Visuele identiteit
Signalisatie
Design
Graphics
Interieur en decoratie

Project

Tentoonstellingen

Project team

Nina Korkach
Catia Lopes
Beatriz Amann
Jasper Derluyn
Huy Nguyen
Madalina Anghelescu
Nguyen-Bao Thai Ngoc
Magdalena Zogorska
Jose Castellitti
Louise Talabardon
Walu Mozagba
Silvia Preto
Aurore Havenne
Marc Martinez
Marc Jacob
Alexandra Pustianu
Nicolas Ntalakidis
Mauro Brigham

Partners

& Tradition
Forma
Kvadrat
Sonos
Zumi

up