GRAVITY

words-circle-curves

EEN NIEUWE SFEER VOOR GRAVITY

Axa Investment Managers schreef een wedstrijd uit voor de renovatie van de gemeenschappelijke ruimtes van hun Gravity-gebouw. Axa streeft naar meer comfort, meer nuttige ruimte en betere faciliteiten voor iedereen die er werkt en gelooft dat investeringen zorgen voor meer groei, innovatie stimuleren en mensen helpen in de realisatie van hun doelen.

LOBBY ACTIVE

NCBHAM won de wedstrijd omdat onze creatieve visie functionaliteit in overeenstemming bracht met een sterke interieuridentiteit en signalisatie. De ontvangstruimte zorgt ervoor dat de bezoeker zich welkom voelt, door de combinatie van twee verschillende sferen: Lobby Relax brengt rust en harmonie met zachte kleuren, comfortabele zetels en privacy, waardoor het de perfecte plek is voor informeel overleg, terwijl Lobby Active de gebruiker uitnodigt om deel te nemen in een levendigere omgeving, met ruwe materialen en hoge stoelen.

De cafetaria benadrukt de genereuze natuur die het gebouw omringt door materialen zoals hout, marmer, zacht akoestisch textiel in olijfkleurige tinten en hangende planten.

Vergaderzalen met houten wandpanelen, akoestisch bedrukte panelen met inspirerende planeetoppervlakken zorgen voor een zeer ontspannen sfeer, waardoor collega's of zakenpartners gemakkelijker met elkaar in contact komen.

Kijk maar eens op:https://absolute-agency.be/fr/project/axa-immogravity/

Een ander project voor Axa ontworpen door ncbham

Client

Axa Investment Managers

Work

Signalisatie
Design
Graphics
Interieur en decoratie
Keukenontwerp
Werkplek

Project

Restaurants
Werkplekken

Project team

Magdalena Zogorska
Mauro Brigham

up