CHIREC

words-circle-curves

DE TULP, ANATOMIE VAN EEN WERKNEMERSRESTAURANT

KWALITEIT EN RUST

Samen met Assar Architects heeft ncbham een samenwerking opgezet met CHIREC voor het nieuwe personeelsrestaurant van het Delta-ziekenhuis. 

Het team stelde zich een omgeving voor waar het personeel kon ontspannen, een band kon opbouwen met collega’s, kon genieten van kwaliteitseten en rustig kon eten. 

Het voedselaanbod omvat een gezonde bar, een selectie van de chef, wereldgerechten en een grilltoog, allemaal ter plaatse bereid, zodat de werknemers een ruime keuze hebben.

De keuken, de zelfbediening en de takeaway-zone werden ontworpen om een optimale efficiëntie en klantentevredenheid te bereiken, dankzij de expertise van ncbham in keukentechnologieën, operationele analyse en voedingsconcept.

ncbham heeft het restaurant De Tulp genoemd, naar Nicolaes Tulp, de 17e-eeuwse chirurg, die de dissectie verrichte op Rembrandts beroemde schilderij,
"De Anatomieles van Dr. Nicolaes Tulp".
Een grote muurschildering in De Tulp stelt dit schilderij voor, met voedsel in de plaats van het lichaam en een bos op de achtergrond, echoënd naar de omringende natuur.

De werknemers waren onmiddellijk bijzonder tevreden over het voedselaanbod en de nieuwe omgeving.

Kijk maar eens op:https://chirec.be/fr/

Benieuwd naar andere restaurants die we hebben ontworpen? Fountain Plaza moet u zeker gezien hebben!

 

Client

Chirec

Work

Branding
Naamgeving
Visuele identiteit
Signalisatie
Design
Graphics
Interieur en decoratie
Eetervaringen
Keukenontwerp
Operations
Technische oplossingen

Project

Keukens en zelfbediening

Project team

Nicolas Ntalakidis
Mauro Brigham

up