NAVO

ONTWERP VAN DE RESTAURANTS VAN HET NAVO-HOOFDKWARTIER

Ons agentschap won, in samenwerking met Aramark, de internationale wedstrijd die de NAVO uitschreef om een nieuwe cateringervaring te definiëren voor haar hoofdkwartier in Brussel, met als doel de interacties tussen de verschillende leden te bevorderen.

Voor dit spannende project ontwikkelden we een specifiek concept: BONDS.

Het concept was de schaal te verlagen naar een gemeenschappelijke noemer: van een wereldwijde alliantie van vele landen tot steden, buurten, gemeenschappen, vrienden en familie, zijn banden de wortel van elke relatie, elke overeenkomst en elk verdrag. Ze worden vaak rond een tafel aangegaan. Daarom hebben we dit belangrijke symbool van samenzijn opnieuw geïnterpreteerd.

Voor elke ruimte stelden we ons een omgeving voor die is ontworpen voor menselijke interactie en om deze interactie verder uit te bouwen via kunst en vakmanschap. We verstoorden de traditionele "rasterconfiguratie" in het hoofdrestaurant en ontwikkelden een op maat gemaakte, organisch gevormde tafel, bestaande uit een bar, een shelter, een schuilplaats, een sociale hub, een terras, een podium en een bank.

Client

Public

Work

Naamgeving
Signalisatie
Design
Meubilair
Graphics
Interieur en decoratie
Keukenontwerp

Project

Keukens en zelfbediening

Project team

Alexandra Pustianu
Mauro Brigham
Huy Nguyen

up