ORANGE

words-circle-curves

ORANGE: ESSENTIËLE RUIMTE-ORGANISATIE

Onze studio werd geselecteerd om de keuken en zelfbedieningsruimte van het Orange-hoofdkantoor in Brussel, momenteel uitgebaat door Sodexo, opnieuw in te richten. Om dagelijks 800 tot 1200 mensen te ontvangen, moest de ruimtelijke organisatie kristalhelder zijn, zodat de gasten onmiddellijk konden zien waar ze heen moesten.

Door de toonbank in het midden te plaatsen, wordt de werknemersstroom op natuurlijke wijze verdeeld, waardoor een vloeiendere en efficiëntere stroom ontstaat en kostbare tijd wordt bespaard om ten volle van de maaltijd te genieten en samen te komen met collega’s.

Samen met Sodexo ontwikkelden we een centrale bar in de vorm van een avocado, gericht op een voedselaanbod dat door de dag heen evolueert. De werknemers kunnen genieten van een gezond ontbijt met koudgeperste vruchtensappen, heerlijke salads, vers fruit en zelfgemaakte desserts tijdens de lunch en op elk moment zijn er knapperige koekjes en een verscheidenheid aan snacks verkrijgbaar.

 

We wilden een marktgevoel creëren door de nadruk te leggen op licht, de aanwezigheid van hout en een donker kleurenschema dat de verschillende loketten accentueert: de grill, de bakkerij en de “to go”.

Benieuwd naar andere werknemersrestaurants die we hebben ontworpen? CHIREC mag u echt niet missen!

Client

orange

Work

Design
Interieur en decoratie
Eetervaringen
Keukenontwerp
Operations
Technische oplossingen
Audit

Project

Keukens en zelfbediening

Project team

Mauro Brigham
Nicolas Ntalakidis
Nina Korkach

Partners

Pictures by Jelle Vans

up