THE BRUSSELS AIRPORT COMPANY

words-circle-curves

CONNECTING PEOPLE AT THE HEART OF EUROPE

Sommige projecten verdienen het om te worden gedeeld, ook al werden ze tot op vandaag niet gebouwd.

Brussels Airport Company, de uitbater van Brussels Airport en zijn 24,8 miljoen passagiers per jaar, schreef een ontwerpwedstrijd uit voor de inrichting van een gemeenschappelijke werkruimte in haar kantoren. Wij werden geïnspireerd door de visie van het bedrijf om “connect people, business and communities in the heart of Europe and foster prosperity and well-beïng” (mensen, bedrijven en gemeenschappen in het hart van Europa met elkaar te verbinden en welvaart en welzijn te bevorderen) en boden aan om van dat gebied het nieuwe hart van het kantoor te maken.

We ontwierpen een multi-activiteitsruimte van op maat gemaakte cocons die aanzetten tot verbinding, samenwerking en co-creatie, met informele ontmoetingsplaatsen, telefoon booths, creatieve zones en een coffee corner.

Onze meeslepende vliegtuigachtige structuren worden aangevuld met warme materialen zoals hout en stof, geschikt voor elke werktypologie en de belichaming van de vooruitstrevende waarden van Brussels Airport Company.

Kijk ook eens naar een van onze andere projecten:  HYPERLINK “https://www.ncbham.be/work/axa-headquarters-living-heart/”Axa Hoofdkantoor in Brussel!

Client

Brussels Airport Company

Work

Design
Interieur en decoratie
Werkplek

Project

Werkplekken

Project team

Mauro Brigham
Alessandro Fuca

up