CFE

words-circle-curves

CFE: HET WERK IN DE SCHIJNWERPERS

CFE werd opgericht in 1880 en is een Belgische industriële groep die actief is in baggerwerken, contractwerk en vastgoedontwikkeling. De missie van de onderneming is de toekomst vorm te geven door kansen te creëren voor haar personeel, haar klanten en de samenleving. Toen de tijd rijp was om de werknemers een nieuwe, frisse werkomgeving te bieden die deze ambitie weerspiegelde, koos het bedrijf voor NCBHAM vanwege zijn out-of-the-box benadering en zijn expertise op het gebied van werkplekontwerp.

 

 

Met een totale oppervlakte van 1650 m2 werden twee verdiepingen exclusief gewijd aan de kantoren voor 70 werknemers, terwijl de bovenste verdieping een klanten- en conferentiecentrum is. 

Ons ontwerpteam zette het werk van CFE in de klantenruimtes (letterlijk!) in de schijnwerpers: foto's van het personeel in actie over de hele wereld worden getoond tegen zwarte muren, waardoor het geheel een dramatisch kunstgaleriegevoel krijgt.

Overleg- en samenwerkingsbooths in blauwtinten en zachtere vormen, zorgen voor een vredige en geconcentreerde sfeer.

We ontwikkelden ook op maat gemaakte verlichting en signalisatie om de hele omgeving de sterke merkidentiteit te geven en de waarden van CFE te weerspiegelen.

Kijk maar eens op:https://www.cfe.be/fr/node/1

Benieuwd naar andere Brusselse werkplekken die we hebben ontworpen? Willis Tower Watson mag u niet missen!

Client

CFE

Work

Branding
Signalisatie
Design
Meubilair
Graphics
Interieur en decoratie
Keukenontwerp
Werkplek

Project

Werkplekken

Project team

Magdalena Zogorska
Mauro Brigham

Partners

Pictures by Jelle Vans

up