
HET NIEUWE RESTAURANT VAN HET GLAVERBEL-GEBOUW
HET NIEUWE RESTAURANT VAN HET GLAVERBEL-GEBOUW
HET NIEUWE RESTAURANT VAN HET GLAVERBEL-GEBOUW
HET BEHOUD VAN HET ERFGOED VAN DEZE ARCHITECTONISCHE BEZIENSWAARDIGHEID STOND CENTRAAL IN HET ONTWERPPROCES. EEN AUTHENTIEKE BENADERING VAN EEN OPMERKELIJK GEBOUW.
GRONDSTOFFEN.
MINIMALISTISCHE LIJNEN.
DUIDELIJKE LAY-OUT.
DE TOOG ALS CENTRAAL ELEMENT, HET REFLECTERENDE PLAFOND ENSCENEERT DE VOEDSELERVARING EN DE MENSELIJKE INTERACTIE.






Moodboard



“EEN KROON VAN GLAS EN BLAUWE STEEN MET EEN DIAMETER VAN 116 M IN EEN PARK VAN MEER DAN DRIE HECTARE. IS SINDS DE JAREN ZESTIG HET STEDENBOUWKUNDIG REFERENTIEPUNT VOOR KANTOORGEBOUWEN, MET EEN OPPERVLAKTE VAN 30.000 M2.
DE KEUZE VAN DE RONDE VORM WERD INGEGEVEN DOOR DE WENS OM ZICH AAN TE PASSEN AAN HET TERREIN EN DE BOMEN TE BEHOUDEN.
DE “GLAVERBEL” IS VOLGENS SPECIALISTEN GESCHIKT VOOR DE MOEILIJKSTE HUURDER EN DE MEEST GESOFISTICEERDE TECHNOLOGIE”.

Material board








Client
Buysse & Partners
Work
Design
Meubilair
Graphics
Interieur en decoratie
Eetervaringen
Keukenontwerp
Operations
Technische oplossingen
Project
Keukens en zelfbediening
Restaurants
Project team
Catia Lopes
Huy Nguyen
Danny Lanckman
Mauro Brigham
Partners
B&W pictures by Huy Nguyen
Engepar
Forma
Jungl
Pictures by Save As
Sabemaf
up