HET NIEUWE RESTAURANT VAN HET GLAVERBEL-GEBOUW

HET NIEUWE RESTAURANT VAN HET GLAVERBEL-GEBOUW

HET NIEUWE RESTAURANT VAN HET GLAVERBEL-GEBOUW

HET BEHOUD VAN HET ERFGOED VAN DEZE ARCHITECTONISCHE BEZIENSWAARDIGHEID STOND CENTRAAL IN HET ONTWERPPROCES. EEN AUTHENTIEKE BENADERING VAN EEN OPMERKELIJK GEBOUW.

GRONDSTOFFEN.

MINIMALISTISCHE LIJNEN.

DUIDELIJKE LAY-OUT.

DE TOOG ALS CENTRAAL ELEMENT, HET REFLECTERENDE PLAFOND ENSCENEERT DE VOEDSELERVARING EN DE MENSELIJKE INTERACTIE.

Moodboard

“EEN KROON VAN GLAS EN BLAUWE STEEN MET EEN DIAMETER VAN 116 M IN EEN PARK VAN MEER DAN DRIE HECTARE. IS SINDS DE JAREN ZESTIG HET STEDENBOUWKUNDIG REFERENTIEPUNT VOOR KANTOORGEBOUWEN, MET EEN OPPERVLAKTE VAN 30.000 M2.

DE KEUZE VAN DE RONDE VORM WERD INGEGEVEN DOOR DE WENS OM ZICH AAN TE PASSEN AAN HET TERREIN EN DE BOMEN TE BEHOUDEN.

DE “GLAVERBEL” IS VOLGENS SPECIALISTEN GESCHIKT VOOR DE MOEILIJKSTE HUURDER EN DE MEEST GESOFISTICEERDE TECHNOLOGIE”.

Material board

Client

Buysse & Partners

Work

Design
Meubilair
Graphics
Interieur en decoratie
Eetervaringen
Keukenontwerp
Operations
Technische oplossingen

Project

Keukens en zelfbediening
Restaurants

Project team

Catia Lopes
Huy Nguyen
Danny Lanckman
Mauro Brigham

Partners

B&W pictures by Huy Nguyen
Engepar
Forma
Jungl
Pictures by Save As
Sabemaf

up