ANTIDOTES

Alexis Vallar werkt al meer dan twee decennia in de wijnsector en is gepassioneerd door biologische en biodynamische wijnen. Op een zonnige dag besloot hij een van zijn dromen waar te maken en Antidotes te openen, zijn eigen wijnshop in Brussel. Hij vond de perfecte plek en wendde zich tot ncbham om zijn visie te verwezenlijken.

“We hebben veel gepraat over mijn project en over wat ik wenste voor mijn ruimte. Ik wilde een visueel verbluffende omgeving en tegelijkertijd de mogelijkheid hebben om de vele lekkere wijnen die ik in de loop der jaren heb geselecteerd tentoon te stellen. Ik wilde ook oenologielessen geven aan kleine groepen en had hier een ruimte voor nodig.”

“Het ncbham-team kwam met uitstekende maar eenvoudige voorstellen. Huy, de ontwerper die verantwoordelijk was voor het project, bedacht vervolgens een op maat gemaakte verlichte plank die perfect beantwoordt aan zijn doel. Ik heb echt genoten van de samenwerking aangezien de dialoog van bij het begin en tijdens de projectuitvoering vlot verliep, waardoor een echte co-creatie mogelijk was”.

 

Kom een kijkje nemen: de Antidotes-wijnshop

Benieuwd naar andere Brusselse locaties die we hebben ontworpen? Dam Sum mag u absoluut niet missen!

Client

Alexis Vallar

Work

Design
Meubilair
Interieur en decoratie

Project

Restaurants

Project team

Partners

Giani Desmet
Laurent Clabecq
Pictures by Thibault De Schepper

up