
DAM SUM RESTAURANT
ZIN IN CHINESE DELICATESSEN

Dam Sum eigenaar, Damien Toulouse, benaderde ncbham met de bedoeling om het eerste Shanghai Dim Sum restaurant te creëren in Elsene, Brussel.
De identiteit van de ruimte en de look & feel moesten authentiek maar niet-traditioneel zijn. Wij introduceerden het Aziatische universum en zijn complexe minimalisme en verwerkten tegelijkertijd historische Chinese invloeden.




De rode kleur is een sterk symbool van geluk en vreugde China, terwijl de kranten op de muur, de hangende luifels, de aanwezigheid van knipperende lichten en barkrukken het gevoel van populaire China’s street foods overbrengen. De look & feel toont heldere en opwekkende kleuren en materialen met aanhoudend contrast, die een nachtelijke en stedelijke omgeving suggereren.






Bekijk ons werk op Dam Sum II
en als u in Brussel bent en zin hebt in dim sum, dan kan dat hier: http://www.damsum.com
Client
Dam Sum
Work
Design
Meubilair
Graphics
Interieur en decoratie
Eetervaringen
Keukenontwerp
Operations
Technische oplossingen
Project
Restaurants
Project team
Mauro Brigham
Luc Pecourt
Partners
Pictures by Rannjan Joawn