MAKISU II

Het is geen geheim dat Makisu een gezonde obsessie heeft voor sushi… Hun oprichters reisden letterlijk de hele wereld rond om de meest smaakvolle en geweldige recepten te vinden om sunny side of sushi-ervaring te brengen (het is een zware klus, maar iemand moet het doen…).

Voor dit project werkte ncbham van bij de start samen om niet alleen een unieke look & feel voor de Makisu-restaurants te creëren en ook hun volledige merkidentiteit te ontwikkelen.

Het uitgangspunt van de reflexie was een mix van traditioneel Japan en modern Californië.  Ons team pakte de ruimtes als het ware in een architecturale rolmat van bamboe, de makisu, in, terwijl frisse kleuren op de muur, de graphics en de stoffering de gasten deden denken aan het altijd zonnige Californië.

Het oude en het nieuwe, animisme en hedonisme: de collectieve en essentialistische trekken van Japan ontmoetten de individuele en vrolijke excentriciteit van Californië in een gezellige omgeving waar men nieuwsgierigheid en verwondering ervaart.

Neem een kijkje in het Makisu-restaurant!

Benieuwd naar andere Brusselse restaurants die we hebben ontworpen? Makisu III is niet te missen!

Client

Makisu

Work

Branding
Visuele identiteit
Signalisatie
Design
Meubilair
Graphics
Interieur en decoratie
Eetervaringen
Keukenontwerp
Operations
Technische oplossingen
Audit

Project

Restaurants

Partners

Pictures by Jelle Vans

up